Caritas.lv

Vasaras sapņi Grašu bērnu ciematā

Vasara sākas ne tikai mums, bet arī Grašu bērnu ciemata bērniem! Kā bērnu jūtas skolas gadu beidzot un kādi ir sapņi vasarai? Lūk, bērnu domas:

Deniss (10 gadi), skolu beidzot, jūtas labi, jo ir sekmīgs un tiek pārcelts 5. klasē, vasarā vēlas ciemoties pie omes un tikt uz baseinu.

Vjačeslava (13 gadi) vēlas vasarā atpūsties no mācībām un palīdzēt Grašu pavārītei gatavot visiem pusdienas, kas viņai ļoti labi padodas.

♥ Maksims (14 gadi) jūtas tīri labi, jo izspruka caur adatas aci un paspēja izlabot visas atzīmes, vasarā grib aizbraukt uz Rīgu pie tēva un papriecāties, dosies uz putnu vērošanas nometni Kurzemē.

Viktorija (9 gadi) vēlas vasarā braukt uz nometni un uz Rīgu pie omes, ļoti grib peldēties.

♥ Artjoms (13 gadi) jūtas labi, jo beidzies skolas gads un saņemtas labas atzīmes. Sapņi miglā tīti, jo vēl neko nav ieplānojis.

♥ Aleksejs (14 gadi) jūtas labi, jo ir sekmīgs, vasarā vēlas ciemoties pie tēva, lai iemācītos metināt.

♥ Valerija (11 gadi) ne tikai labi pabeigusi skolu, bet arī mūzikas skolu, kurā mācās spēlēt flautu, gaida, kad varēs sauļoties, peldēties un pīt vainagus.

♥ Bertrāns (13 gadi) beidzot skolu jūtas laimīgs, jo varēs atpūsties, nevajadzēs agri celties. Viņa mērķis vasarai ir lieliski pavadīt laiku.

♥ Regnārs (16 gadi) beidzot skolu jūtas draņķīgi, jo sāka pats no sevis celties pl. 7, visas zināšanas jau pāri lien. Mērķis vasarai ir strādāt un strādāt, lai gūtu darba pieredzi.

♥ Maksims V. (14 gadi) beidzot skolu jūtas priecīgs, tāpēc, ka būs brīvais laiks.

♥ Danils V. (13 gadi) beidzot skolu no vienas puses jūtas noskumis, jo nevarēs satikt draugus pa vasaru.

♥ Dāvids (11 gadi) beidzot skolu jūtas ļoti labi, jo beidzot ir brīvs no mācībām.

Tu vari atbalstīt Grašu bērnu ciematu, ziedojot:

Nodibinājums “Caritas Latvija”

Reģ. Nr 40008086191

SEB banka

Kods: UNLALV2X

Konts: LV92UNLA0030900467753

vai

LUMINOR BANK

Kods: RIKOLV2X

Konts: LV93RIKO0000080021588