Caritas.lv

Caritas Latvija EU projekta ietvaros piedāvā dažādas lekcijas Ukrainas civiliedzīvotājiem.

Caritas Jauniešu centrā Rīgā, jau no 2023. gada novembra tiek realizēts projekts, lai veicinātu Ukraiņu iedzīvotāju socializēšanos Latvijā,  psihoemocionālās stabilitātes veicināšanu un  jaunu prasmju, t.sk. radošuma un uzņēmējdarbības, mārketinga – apgūšanu.

Projekta ietvaros divas reizes mēnesī aicinām interesantus uz lekcijām, ar profesionāliem lektoriem.

Martā notika divas lekcijas- satikšanās ar profesionālu manikīra meistaru. Šīs jomas izzināšana, nianses un kā uzsākt uzņēmējdarbību šajā jomā. Otra lekcija bija ar uzņēmēju Arsēniju, par tēmām: Latvijas ekonomikas un biznesa ainavas īss pārskats. Ar ko sākt plānot uzņēmējdarbību Latvijā: vispārīgie praktiskie soļi, kur meklēt informāciju, kur vērsties ar jautājumiem

Aprīlī notika lekcijas par kosmetoloģijas jomu. Centrā viesojās sertificēta kosmetoloģe no Ukrainas un dalījās ar ādas kopšanas tendencēm un savu profesionālo darbību, savukārt aprīļa beigās 25.aprilī notiks Latviešu tradīciju vakars ar  folkloras kopu “Skandinieki”.

Kopumā lekcijas apmeklē liels skaits Ukrainas civiliedzīvotāju. Lekcijas noris divas stundas, ar iekļautu uzkodu/kafijas pauzi. Lekcijās var piedalīties ikviens interesants iepriekš piesakoties. Visa informācija tiek publicēta Caritas Latvija sociālajos tīklos – Facebook un Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekta finansējumu nodrošina Eiropas Savienība Patvēruma, migrācijas un integrācijas fonda ietvaros