Caritas.lv

Pasākums Caritas Jauniešu centrā esošajiem un jaunajiem Caritas brīvprātīgajiem

Pasākums Caritas Jauniešu centrā esošajiem un jaunajiem Caritas brīvprātīgajiem🥳
 
Eiropas Jaunatnes nedēļas 2024 ietvaros, arī Caritas Latvija aicināja ikvienu piedalīties aizraujošā pasākumā, tiem kas vēlas kļūt vai jau ir Caritas brīvprātīgie.🤩
 
5.aprīlī Caritas Jauniešu centrā pulcējās 12 dalībnieki, lai aizraujošā un izglītojošā pasākumā, satiktu jaunus draugus un uzzinātu vairāk par Caritas darbu.
 
Pasākuma sākumā notika iepazīšanās spēles, kas bija lielisks veids, kā sākt pasākumu ar pozitīvu un enerģisku atmosfēru.
 
Caur prezentācijām bija iespēja uzzināt vairāk par Caritas Latvija darbu, izprast organizācijas mērķus, darbību un to, kā mēs varam palīdzēt citiem caur Caritas iniciatīvām, tālāk sekoja informācija par Jauniešu centra darbu un Young Caritas kustību. Tika izskatīti dažādi projekti un aktivitātes, kā arī sniegta svarīga informācija par iespējām un pienākumiem kā brīvprātīgajam.
 
Pasākuma noslēgumā vieslektors Undis stāstīja par motivāciju- kur to atrast un kā nepazaudēt! Tas bija interaktīvi, iedvesmojoši un deva mums jaunas idejas un pieejas motivācijas uzlabošanai mūsu ikdienas darbā.
 
Noslēgumā kopā cepām un ēdām gardas vafeles.
 
Paldies lektoram Undim un ikvienam pasākuma dalībniekam.
 
#CaritasLatvija #youngCaritas #EUSolidarityCorps #EUYouthWeek #DiscoverEU