Caritas.lv

Žēlsirdības projektu konkurss noslēdzies

Laikā, kad gaidām Kluso nedēļu,  informējam, ka ir noslēdzies “Caritas Latvija” Žēlsirdības projektu konkurss. Tā ietvaros, tāpat kā pirms gada, tika saņemti desmit draudžu pieteikumi. Šoreiz konkursa jauninājums bija tāds, ka pieteikumu varēja iesniegt tikai tās draudzes, kurās ir oficiāli nodibināta Caritas grupa.

Konkursa komisijas priekšsēdētājs ir bīskaps Andris Kravalis, pārējie komisijas locekļi – nodibinājuma “Caritas Latvija” valdes priekšsēdētāja Inese Švekle, nodibinājuma finansiste Iveta Lāce, brīvprātīgā darba vadītāja Maria de la Paz Diaz Mendoza, Inga Apsīte, administratīvo un finanšu uzraudzības procesu vadītāja un priesteri Rihards Rasnacis un Ilmārs Tolstovs.

Komisija bez labojumiem pieņēma trīs draudžu pieteikumus – Ogres, Siguldas un Ilūkstes, savukārt pārējiem septiņiem pieteikumiem ir nepieciešami precizējumi atbilstoši konkursa nolikumam.

Plānojam informēt sabiedrību un ziedotājus par katru realizēto projektu. Ceram, ka šī iniciatīva veicinās jaunu “Caritas” grupu veidošanos pie draudzēm, kā arī stiprinās savstarpējo sadraudzību un tuvākmīlestību. Paldies visiem projektu iesniedzējiem par iesaistīšanos un aktivitāti, kā arī ziedotājiem, bez kuru sirds dāsnuma iniciatīva nebūtu iespējama.