UKRAINAS CIVILIEDZĪVOTĀJU ATBALSTA AKTIVITĀTE “SKOLAS SOMA SKOLĒNAM”

Lai atbalstītu Ukrainas civiliedzīvotāju bērnus (vecumā no 7 – 18 gadiem), kas 2023/.2024.gadā 1.septembrī uzsāks skolas gaitas Latvijā, nodibinājums “CARITAS LATVIJA”

PIEDĀVĀ

vienreizēju finansiālu atbalstu skolēnam, dāvinot lielākā tirdzniecības centra “Akropole” dāvanu karti 100 EUR vērtībā.

Šo dāvanu karti var izmantot divos lielākajos iepirkšanās centros Latvijā – “AKROPOLE Alfa” Brīvības gatvē un “AKROPOLE Rīga” Maskavas ielā. Dāvanu kartes derīguma termiņš ir 22.02.2024. Kartes lietošanas noteikumi: https://www.akropoleriga.lv/ru/pravila-podarochnoj-karty-akropole

Nosacījumi, lai saņemtu dāvanu karti:

• bērna vecāks vai pats bērns ir pastāvīgi apmeklējis dienas centra “Sv. Ģimenes māja” nodarbības vai “Caritas Latvija” Jauniešu centra nodarbības vai ir saņēmis “Caritas Latvija” sociālā mentora pakalpojumu;
  • bērns ir vecumā no 7 līdz 18 gadiem un /2024. mācību gadā ies skolā Latvijā;
  • ģimene ir atbraukusi uz Latviju no Ukrainas un jau ir nokārtoti personu apliecinoši dokumenti – (pase vai ID karte) un piešķirts personas kods.

Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

“ШКІЛЬНИЙ ПОРТФЕЛЬ ДЛЯ УЧНІВ З УКРАЇНИ”

Для підтримки українських дітей (віком 7-18 років), які підуть до школи в Латвії 1 вересня 2023/2024 року, фонд “CARITAS LATVIJA”

ВИДІЛИТЬ

одноразову фінансову допомогу на одного учня у вигляді подарункового сертифікату на суму 100 євро від найбільшого торгового центру “Akropole”.

Цією подарунковою карткою можна скористатися у двох найбільших торгових центрах Латвії – AKROPOLE Alfa на проспекті Бривібас та AKROPOLE Riga на вулиці Маскавас. Термін дії подарункової картки закінчується 22.02.2024. Правила подарункового ваучера: https://www.akropoleriga.lv/ru/pravila-podarochnoj-karty-akropole

Умови отримання подарункової картки:

1) батьки дитини або дитина батьків відвідували заняття “Родинного дому” або заняття Молодіжного центру “CARITAS LATVIJA”, або отримували послуги соціального наставника “CARITAS LATVIJA”

2) дитині від 7 до 18 років і вона піде до школи в Латвії у 2023/2024 навчальному році;

3) сім’я приїхала до Латвії з України і вже оформила документи, що посвідчують особу (паспорт або ID-картку), та отримала персональний ідентифікаційний номер.

Фінансову підтримку заходу надає Фонд інтеграції суспільства з виділених коштів державного бюджету Латвії.