Caritas.lv

Caritas Jauniešu centrā notiek foto/video nodarbības.

“Caritas Latvija” Sabiedrības integrācijas fonda  projekta ietvaros piedāvā foto un video pulciņa nodarbības, lai sniegtu iespēju interesantiem apgūt labākas foto un video iemaņas, aktualitātes šajā jomā un lietderīgi un interesanti pavadītu brīvo laiku. Nodarbibās piedalās arī Ukrainas civiliedzīvotāji, tāpēc nodarbības notiek latviešu un krievu valodā.

Nodarbību ietvaros paredzētas nodarbības ar profesionāliem fotogrāfiem, daudz prakstisku uzdevumu, tikšanās ar digitālā satura autoriem, lai uzzinātu jaunākās tendences sociālajos tīklos, kā arī kīno vakari, kuru laikā diskutēsim par filmām un aktualitātēm kīno jomā.

Augustā foto un video klubiņu vadīja fotogrāfs Ojārs Jansons- Fotostudija Īriss īpašnieks, fotoklubs Rīga, piedalīšanās fotoizstādēs Parīzē, Austrālijā, Beļģijā, Taivānā, Holandē, Dānijā, Lietuvā, Igaunijā . Ojāra fotogrāfijas ir izmantotas arī vairāku populāru mūzikas albūmu vākiem, plakātiem, reklāmas katalogiem, kalendāriem.

Kino/video klubiņa nodarbības aktīvi turpinās savu darbu līdz 2023. gada beigām, katru ceturtdienu, plkst 18:00. Caritas Jauniešu centrā. Esiet laipni gaidīti!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasākumus finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.
#KulturaLVUKR2023 #CaritasLatvija #youngcaritas