Caritas.lv

Bērnu dienas nometne “Mans vasaras piedzīvojums” 17.-21. jūlijs, 2023

Krāsaina un skaistu mirkļu piepildīta bija šī nedēļa 19 bērniem, kuri piedalījās CARITAS LATVIJA organizētajā dienas nometnē “Mans vasaras piedzīvojums” bērniem ar funkcionāliem traucējumiem no 2023. gada 17. līdz 21. jūlijam.
Centrs “Terēzes māja”, kurā notika nometne bija lieliska vieta, kur nedēļas garumā bērniem bija iespēja doties piecos ceļojumos jeb katru dienu caur spēlēm, mūziku, aktivitātēm, radošajām darbnīcām nonākt pie jūras, mežā, ZOO, pilsētā un dārzā.
Notika mūzikas terapija, nodarbība ar fizioterapeitu, mākslas terapija-radošās darbnīcas un katru dienu noslēgumā bija kāds īpašais notikums – burbuļu šovs, pārgājiens dabā, kino un popkorna pēcpusdiena, taču noslēguma dienā – pikniks kopā ar vecākiem un putu ballīte.
Nometnē parūpējāmies arī par bērnu vecākiem – atvedot bērnus uz nometni, vecākiem bija iespēja piedalīties meditācijas nodarbībā.
Nometne bērniem bija krāsains un interesants vasaras notikums, kurā bija iespēja iemācīties ko jaunu, lietderīgi pavadīt laiku un iegūt jaunus draugus.
 
Pateicamies vecākiem, kuri mums uzticēja savus bērnus, nometnes terapeitiem, audzinātājiem un ikvienam brīvprātīgajam, kurš ielika visu savu sirdi pieskatot un asistējot bērniņiem.
 
Nometne tiek īstenota ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.