Caritas.lv

Eiropas Gastronomijas konkurss “Cupid’s spoon” Rīgā

Aicinām dalībai Starptautiskajā Eiropas Gastronomijas konkursā “Cupid’s spoon” 2023

Horvātijas Republikas Viesmīlības izglītības skolotāju asociācija (UNUO) sadarbībā ar nodibinājumu “Caritas Latvija” aicina piedalīties Starptautiskajā Eiropas Gastronomijas konkursā “Cupid’s spoon” Rīgā.

Konkurss  norisināsies 27 Eiropas galvaspilsētās un maija sākumā viesosies arī Rīgā!

Konkursa mērķauditorija ir cilvēki ar invaliditāti un jaunieši vecumā no 16 gadiem, kas atrodas nelabvēlīgā sociālajā situācijā vai ir palikuši bez vecāku gādības.

Mūsu mērķis ar šo projektu ir palīdzēt veidot vienlīdzīgu sabiedrību un jauniešiem un cilvēkiem ar invaliditāti sekmīgi iekļauties sabiedrībā un būt konkurētspējīgiem darba tirgū.

 

KAS? Jaunie pavāri, kas atbilst mūsu mērķa grupai, aicināti pieteikt savu dalību konkursā kādā no kategorijām – Labākais pavārs vai Labākais kokteiļu pagatavotājs.

Konkursa dalībnieki ierodas ar savām ēdiena vai bezalkoholisko kokteiļu sagatavēm un savu iemīļoto šķīvi vai glāzēm.  10 minūšu laikā pagatavo un servē savu ēdienu vai bezalkoholisko kokteili un prezentē to starptautiskajai konkursa žūrijai.

KAD? 2023.gada 6.maijā

KUR? Rīgā, Ojāra Vācieša iela 6, blakus CARITAS LATVIJA sociālo pakalpojumu centram “Terēzes māja”, kurš sniedz sociālos pakalpojumus bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām pagalmā būs no Horvātijas ieradies busiņš ar nepieciešamo aprīkojumu ēst gatavošanai.

BALVAS:

Divus visveiksmīgākos dalībniekus, kurus nominēs žūrijas locekļi, gaida balvas –

  • brauciens uz Horvātiju, Zagrebu ar 10 dienu bezmaksas uzturēšanos;
  • apmācība, lai sagatavoties pus-finālam vai finālam;
  • brauciens uz Romu un vizīte pie pāvesta Franciska;
  • Dalība “Cupid’s spoon” apbalvošanas ceremonijas pasākumā.

Dalībniekus, kas vēlas piedalīties Starptautiskajā Eiropas Gastronomijas konkursā, aicinām aizpildīt anketu: https://ej.uz/cupidsspoon

Papildus jautājumi un informācija: rakstot uz e-pastu arta.mozule@caritas.lv vai zvanot 20269862

Visi ir laipni gaidīti – gan amatieri, gan profesionāļi!