Jauniešu centra pirmā nodarbība – sekmīgi aizvadīta

Caritas Latvija Jauniešu centrs marta mēnesī uzsāka savu darbību un realizē projektu  “Brīvprātīgā jauniešu darba veicināšana un atbalsts ukraiņu jauniešiem”.
Jau februāra beigās, Caritas sociālajos tīklos varēja ieraudzīt aktivitāšu kalendāru, ar iespēju jauniešiem gan no Ukrainas, gan Rīgas pieteikties uz sev interesējošajām aktivitātēm.6.marta vakarā plkst 17:00.
Ar vislielāko prieku sagaidījām radošos jauniešus, kas bija pieteikušies uz kokvilnas auduma maisiņu apgleznošanas darbnīcu. Māksliniece Elīza Briška pastāstīja par dažādām tehnikām un veidiem, kā izveidot savu dizainu un realizēt to uz auduma somas. Šādas somas ikdienā kalpos kā iepirkuma maisiņi, tādejādi saudzējot dabu un samazinot plastmasas patēriņu.

Divas stundas radoši darbojoties paskrēja nemanot, kā arī sarunas raisījās pauzēs ar tēju un cepumiem.

Esam gandarīti par paveikto, un aicinām jauniešus uz nākošo nodarbību- dejas meditāciju, jau šo piektdien 10.03.