Caritas.lv

Pateicība par atbalstu ziedojumu akcijās

Nodibinājums “Caritas Latvija” izsaka sirsnīgu pateicību visiem ziedotājiem un atbalstītājiem, kuri ir iesaistījušies pēdējos mēnešos izsludinātajās ziedojumu akcijās.

Kopš šī gada aprīļa aicinājām ziedot Simtgades svētceļojumam. Pateicoties jūsu sirds dāsnumam “Caritas Latvija” kontā šim mērķim saziedoti 3160 eiro. Paldies arī visiem, kas atbalstīja gan ar lūgšanām, gan ar praktisko palīdzību. Svētceļojuma organizatoru komanda raksta:

“Pateicoties jūsu paklausībai Dievam, mēs saņēmām iepriecinošu atbalstu garīgajā cīņā lūgšanā par Latviju. Vienmēr, kad mēs uzzinājām, ka ir cilvēki, kas mūs atbalsta, kas ir vienoti ar mums šajā mērķī, tas mūs ielīksmoja un stiprināja, īpaši tajos brīžos, kad mūsu miesa stenēja. Mēs lūdzām arī jūsu nodomā. Liels jums paldies no visiem simtgades svētceļniekiem. Lai Dievs jūs svētī!

Svētceļojuma laikā nobrieda pārliecība par Kristīgo Dziesmu svētku vajadzību un Dieva mīlestības mājas nepieciešamību. Mājas, kurā kristīgi varētu dzīvot vientuļi vecāki cilvēki, dažāda veida invalīdi un kristieši, kas vēlētos viņiem kalpot. Te arī noderēs jūsu idejas, padoms, sadarbība, atbalsts…”

Skolas akcijā, kas ilga no augusta līdz 15.septembrim, saziedotie 450 eiro tiks izmantoti 20 ģimeņu atbalstam skolas lietu, apģērbu iegādei, kas ir Mātes Terēzes žēlsirdības misionāru, Rīgas Vissvētākās Trīsvienības draudzes “Caritas” un Rīgas sv. Jēkaba katedrāles “Caritas” redzeslokā. Paldies arī Latvijas Audžuģimeņu apvienībai, kas ziedoja skolas somas.

Augusta beigās iesāktajai ziedojumu akcijai – Austrumu klīniskās slimnīcas kapelas altārim saziedoti 1640,71 eiro. Summa tiks izmantota altāra un lūgšanas soliņu izgatavošanai, kā arī kapelas ikdienas uzturēšanas vajadzībām. Pateicības Sv. Mises atbalstītāju nodomā tiks svinētas Rīgas sv. Franciska baznīcā 28.septembrī plkst.18:00 un Austrumu Klīniskās slimnīcas kapelā 2.oktobrī plkst.19:00.

Paldies un atcerēsimies, ka kopā mēs varam paveikt daudz un skaistas, svētīgas lietas!

 

“Caritas Latvija”