Caritas.lv

Sporta pikniks īpašiem bērniem

Sestdienas rītā, 27. maijā, pie Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja ieejas, trīs meitenes, apbruņojušās smaidiem, dalībnieku sarakstiem un muzeja kartēm, sagaidīja ģimenes, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām.
Pasākuma dalībniekiem piedāvātā programma bija jautru izaicinājumu pilna – ģimenēm vajadzēja izmēģināt spēkus un kāju veiklību bluķa velšanā, skriešanā, lekšanā sporta stafetēs, un sacensties dažādās spēlēs un rotaļās. Savu radošumu varēja parādīt krāsaino koka karošu darbnīcā un veidojot maģiskos attēlus, kuri no melnbalta zīmējuma pārtop krāsainā.
Pēc pasākuma pirmās daļas kopīgi ēdām saimnieces prasmīgi pagatavoto zupu, kura deva spēkus turpināt iesāktās darbnīcas, līdz, sirsnīgi mājot atvadas, šķīrāmies līdz nākamajai reizei.
Sirsnīgs paldies visām ģimenēm un kuplajam brīvprātīgo lokam – Ievai Jokstei, Brigitai Andersonei, Katrīnai Andersonei, Patricijai Žeigurei, Marijai Stefānijai, Renitai, Elmai, Aļonai, Natālijai, Elijai, Elizabetei Dreimanei, Rūtai Laģei, Edgaram, Purviņam Egilam, Elīnai un Anrijam!
Paldies Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja administrācijai par viesmīlību, Palidzesim.lv par dāvanu nodrošināšanu mazākajiem pasākuma dalībniekiem, Caritas Latvija par sadarbību un Bonifatius Werk par finansiālo atbalstu!

Jauniešu Pastorālā māja