Tikšanās sensorajā istabā

Katra mēneša pirmajā sestdienā satiekas brīvprātīgie jaunieši ar ģimenēm, kurās aug bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām. Šoreiz mēs visi viesojāmies 2.internātskolā. Pateicamies skolas administrācijai par dāvāto iespēju! Tikšanās sākās ar Dante Pecoli priekšnesumu – viņš visus iepriecināja ar burvju trikiem. Tālāk mums bija iespēja darboties divās sensorās istabās. Vienu no istabām izveidoja paši internāta skolotāji un tā vairāk domāta  relaksējošām nodarbībām. Pie otras istabas veidošanas strādāja brīvprātīgie un tā vairāk domāta izzinošām un maņu attīstošām nodarbībām. Bērnus uz istabām pavadīja jaunieši – Katrīna, Xavier, Hanna un Ruzanna.

Bija bērni, kuriem vairāk patika bumbu baseins, citiem datora uzdevumi, citiem aktīvās spēles vai muzikāli uzdevumi. Bija arī tādi, kas izmēģināja visu. Paldies skolas skolotājām Ijai Tukānei un Rimmai Lindermanei par bērniem veltīto laiku! Kamēr bērni darbojās sensorās istabās, vecāki sarunājās ar ģimenes psiholoģi Ievu Biti un priesteri Modri Lāci. Paldies ikvienam, kas atrada laiku kopā būšanai! Sestdienas tikšanās notiek sadarbībā ar Caritas Latvija un pateicoties ziedotājiem no Nīderlandes.

Jauniešu pastorālā māja