Caritas.lv

Turpinās labdarības laiks

Pirmajā Adventē Mazsalacā par mīļu tradīciju kļuvusi vietējā labdarības akcija, kad, svētkus gaidot, vietējie un mazpilsētas viesi ir mīļi gaidīti Kultūras centrā, kur notiek koncerts. To iespējams apmeklēt, ziedojot centus vai eiro, cik koncerta apmeklētājs var atļauties, zinot, ka naudiņa tiks iztērēta, iepriecinot smagi slimus, veselības problēmu un bieži dzīves nogurdinātus cilvēkus, kuri ilgstoši ārstējas Mazsalacas slimnīcas paliatīvās aprūpes nodaļā.

«Paldies visiem, kas atnāca, piedalījās un ziedoja. Koncerta laikā ir saziedoti 262 eiro un 47 centi, tas ir vairāk nekā pērn, un mēs atkal svētkos varēsim iepriecināt seniorus, kuri mūsu apciemojumu slimnīcā ļoti gaida. Jūs varbūt neticēsiet, bet gados vecie cilvēki mācās dziesmiņas, dzejolīšus, lai saņemtu našķu paciņas, apsveikumus, lai satiktos, parunātos, kopā padziedātu,» sacīja labdarības organizācijas «Caritas» vadītāja Ženija Narņicka, stāstot, ka šogad tieši Ziemassvētku dienās  «Caritas» slimnīcā iepriecinās un pārsteigs.

«Ziedoto naudiņu dalām uz pusēm. Sarūpēsim pārsteigumus Ziemassvētkos un pie gulošajiem slimniekiem nodaļā dosimies arī Lieldienu laikā,» sacīja Ženija, sakot paldies visiem, kas labajos darbos bijuši klāt.

Labdarības koncertā «Ticēt brīnumam…» piedalījās  Mazsalacas novada Kultūras centra amatierkolektīvi: vokālais ansamblis «Atbalss», vokālā grupa «Ēra», dāmu deju kopa «Minna», deju kopas «Oga», «Skaņaiskalns», «Lībieši» un  vokālā studija «Mazā svētdiena», arī deju grupa «Soli pa solim».

LIELO PALDIES koncerta dalībniekiem un apmeklētājiem teica Ženija Narņicka (no labās), Marta Lulle un Edgars Grandāns.

Ilze Kalniņa

Mazsalacas novada pašvaldības foto