Caritas.lv

SV. JĒKABA KATEDRĀLES CARITAS ZIEMASSVĒTKI 2014

Svētku pasākums sākās ar Ziemassvētku koncertu, kur sieviešu koris “Daiļrade” ievadīja mūs svētku noskaņā, dziedot skaistas Ziemassvētku dziesmas. Turpinājumā bija Svētā Mise Caritas nodomā, kuru celebrēja priesteris Pauls.

Pēc Svētās Mises devāmies uz Svētdienas skolas telpām, kur viesus gaidīja silts ēdiens. Laužot oblātes, klātesošie novēlēja viens otram vēlējumus jaunajā gadā. Sekoja dziesmas, viktorīnas un citas atrakcijas. Brīvprātīgie klātesošajiem bija sarūpējuši arī gaišas dāvaniņas. Bija redzami sirsnīgi smaidi un mirdzošas acis. Mazo bērnu, jauniešu, pusmūža cilvēku un vecākā gadagājuma cilvēku priecīgās čalas sasildīja klātesošo sirdis.

Paldies visiem brīvprātīgajiem, kas iesaistījās un palīdzēja gan ar idejām, gan mīlestības vadīti veltīja savu laiku un darbu!

Paldies visiem ziedotājiem, kas atbalsta savus nabadzīgākos brāļus un māsas finansiāli vai piepildot pārtikas lādi! Paldies visiem, kas uzsmaidot, pasniedzot pretī palīdzīgu roku vai jebkādā citā veidā ir palīdzējuši un palīdz izplatīt mīlestību starp tuvākajiem!

 

Ziemassvētki Katedrāles Caritas

Ziemassvētki Katedrāles Caritas