Caritas.lv

PATEICĪBA PAR LABDARĪBAS KONCERTU SV. ALBERTA DRAUDZĒ!

 

Pateicība par labdarības koncertu Sv. Alberta draudzē!

 

Liels paldies visiem labas gribas cilvēkiem! Gan tiem, kuri piedalījās koncertā ar savu talantu un iepriecināja mūs ar skaisto mūziku, gan tiem, kuri ziedoja laiku un naudu!

Koncertā mūs iepriecināja dažāda žanra mūziķi – Sintija Grava, Juris Vizbulis, Jānis Kurševs, Ilze Fomina,  Ex animo, Dzintars Beitāns, Mārtiņš Kalniņš, vīru koris FRACHORIA , kuri izjuta sirdī vēlmi palīdzēt. Mūzika pusotras stundas garumā caurvija vislielāko baznīcu Latvijā, kura bija gandrīz pilna ar cilvēkiem. Mūzikas skaņas piepildīja visu Sv. Alberta baznīcu un katra cilvēka sirdi.

Koncerts tika noorganizēt pateicoties  Sv. Alberta draudzes Caritas grupas brīvprātīgajiem , lai savāktu nepieciešamos līdzekļus priekš draudzes slimajiem un trūcīgajiem brāļiem un māsām. Mērķis tiešām arī tika sasniegts, tika saziedots 588, 67 Ls. Šobrīd varējām palīdzēt jau četriem draudzes locekļiem – lielākā daļa tika ziedota slimas  draudzes locekles veselības ārstēšanai, tika palīdzēts arī slimai draudzes loceklei ārtstēšanai pēc vēža , palīdzējām ar dzīvošanu un ar apmaksu par mācībām diviem cilvēkiem  un cerams drīzumā varēsim palīdzēt vēl citiem.

Caritas grupa vēlas aktualizēt draudzē žēlsirdības darbus un pēc iespējas saliedēt un vienot mūsu lielo draudzi!

 

Sv. Alberta draudzes Caritas grupa