Caritas.lv

JĒKABPILS KATOĻU DRAUDZES SADRAUDZĪBAS VAKARS

Klusajā Gavēņa laikā ikviens no mums, ticīgajiem, atvēl laiku pārdomām, lūgšanām un sarunām ar Dievu.

Arī mēs, Jēkabpils katoļu draudzes Caritas grupa, 14.martā rīkojām sadraudzības vakaru, lai caur savu un citu kristiešu liecībām, vēl vairāk izjustu Dieva tuvumu un Viņa lielo mīlestību. Vakara tēma bija „Dievs ir mīlestība”.

 

Sadraudzības vakaru iesākām ar kopēju lūgšanu un pateicību Dievam par doto iespēju sarīkot šādu pasākumu.

Caritas brīvprātīgā Marija Puķīte sadraudzības vakara apmeklētājus iepazīstināja ar savu redzējumu par Dieva mīlestību. Marija vadīja arī turpmāko vakara gaitu.

Kā mazu, simbolisku piemiņu Marija Puķīte katram no mums pasniedza sirsniņu ar fragmentu no kāda psalma.

Uzticot savu dzīvi Dievam, un pilnībā paļaujoties uz Viņu, arī pārējās lietas dzīvē tiks sakārtotas.

Par to mēs varējām pārliecināties, noskatoties filmu par Dievam uzticīgo sportistu augstajiem sasniegumiem, kuri panākti pilnībā paļaujoties uz Dievu.

Vakara turpinājumā Marija Puķīte aicināja visus izpaust savas mākslinieciskās dotības uzzīmējot, ar ko katram no mums saistās Dieva mīlestība. Savi darbi bija jāprezentē, un jāsniedz liecības par izjusto Dieva mīlestību katra dzīvē.

Sadraudzības vakara noslēgumā katram izdalīja vēl pa vienai sirsniņai, šoreiz bez ieraksta, un mūsu uzdevums bija ierakstīt tajā savu vēlējumu otram.

Sirsnīgi pateicamies visiem, kuri atvēlēja laiku pasākuma apmeklēšanai! Pateicamies par jūsu atbalstu un novēlam ikvienam apmeklēt mūsu sadraudzības vakarus, lai sajustu otra cilvēka tuvākmīlestību un sirds siltumu! Īpaši paldies arī mūsu atbalstītājiem par mājīgajām telpām!

Nobeigumā vēlos citēt moto no Mātes Terēzes grāmatas „Tur, kur ir mīlestība”. „Nav nekā skaistāka kā mīlēt citam citu, kā Dievs mīl ikvienu no mums. Tieši tāpēc mēs esam pasaulē.”

Jēkabpils Caritas grupas vārdā

Anita Žigurejēkabpils

jēkabpils