GARĪGĀS ATJAUNOTNES DIENA DZINTAROS

13.septembrī Dzintaru rekolekciju mājā notika Rīgas Sv.Alberta draudzes Caritas grupas organizētā rekolekciju diena draudzes vecākā gadagājuma locekļiem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Kopumā kā dalībnieki tajā piedalījās 24 cilvēki, kā arī vairāki brīvprātīgie. Rekolekciju dienas tēma bija – „Vai tu redzi, ka Dievs tevi mīl?” Rekolekciju dalībnieki piedalījās Svētajā Misē, vienojās kopīgās lūgšanās un mazās grupiņās dalījās personīgajā pieredzē, kā katrs konkrēti sajutis Dieva mīlestību, kādos pārbaudījumos tā atklājusies. Tieši dalīšanās mazajās grupiņās ļāva visiem sajust un atklāt, cik ļoti Dievs mīl ikkatru no mums. Šo tikšanos jo īpaši jauku darīja mūziķes Sintijas Gravas sirsnīgais sniegums, kā arī visu dalībnieku kopīga pēcpusdienas pastaiga uz jūru. Kā noslēguma diskusijā izteicās dalībnieki, dažiem pastaiga uz jūru bijusi pirmā desmit gadu laikā. Šī garīgā kopā sanākšana un komunikācija vēl vairāk satuvināja draudzes locekļus un lika viņiem justies vajadzīgiem un aprūpētiem. Pateicība draudzes prāvestam t.Kr.Dambergam OFMCap un pārējiem tēviem kapucīniem no draudzes par atbalstu šim garīgajam pasākumam!

Līvija Goluba