ALBERTA DRAUDZES SADRAUDZĪBAS VAKARS

Pateicamies par jūsu atbalstu un novēlam ikvienam apmeklēt mūsu sadraudzības pasākumus, kas ziemā notiek teju katru mēnesi, lai sajustu ne tikai otra rokasspiedienu Sv. Misē, bet arī viņa sirds siltumu kopīgajā sadraudzībā.

7. februārī notika kārtējais Caritas brīvprātīgo organizētais draudzes saiets, kurā pankūku un maizīšu baudīšanu kuplināja dzīva garīgo darbinieku kapela: tēvs Vitolds OFMCap – akordeons, tēvs Jans OFMCap no Olaines – ģitāra, katehēte Marina – klarnete, mūziķis Uldis – sintezators un simpātiskā draudzes locekle Ilze – balss. Programmā skanēja tautai tuvas un mīļas melodijas un dziesmas. Patīkamajā sadraudzībā draudzes locekļiem tā vien kājas cilājās, un divi pāri pat laidās dejā. Saieta sākumā tēvs Krišjānis OFMCap pastāstīja par konsekrēto cilvēku aicinājumu, kas varbūt ir grūts, bet ļoti nepieciešams arī Latvijā.

Vēlāk Sņežana, kura kopā ar Madaru bija cepušas pankūkas, stāstīja par konsekrētās dzīves gada logotipu, zīmētu simbolisku zīmi, kas raksturo konsekrētajai dzīvei veltīto gadu.

Jāpateicas draudzes prāvestam tēvam Krišjānim, jo svētās Agates dienas Sv. Misē vāktie ziedojumi nonāca Caritas kasē, un tas nozīmē vēl lielāku atbalstu un palīdzību draudzes vientuļajiem un nabagiem.

Jūsu Alberta draudzes ”Caritas” grupa

alberti